Van Elza

Elza is ontzettend blij met alle aandacht die zij van een ieder mag ontvangen. Er is grote betrokkenheid bij haar, dit wordt enorm gewaardeerd en geeft kracht. Graag geeft Elza deze aandacht terug. Helaas is het niet mogelijk voor haar om op alle reacties persoonlijk te reageren. Daarom houd ze een blog bij waarin zij jullie alles verteld over haar behandelingen en hoe het met haar gaat. 

Blog

Hittegolf

31-07-2019
Wat fijn en hartverwarmend om te merken dat er zoveel mensen zijn die zich betrokken voelen bij mij, mijn kinderen en familie! Ik krijg veel lieve berichten en wat wordt er volop gedoneerd. Ik kan bijna niet beschrijven hoe dat voelt, af en toe bijna onwerkelijk, maar tegelijkertijd zo onbeschrijfelijk warm.


Van de straat

10-08-2019
Op vrijdag 9 augustus was er romantische markt in de winkelstraat in Joure, waar Rebelle bloemstyling  en mijn familie volop in actie zijn gekomen om geld in te zamelen voor mijn behandelingen.  


Rust

28-08-2019
Wat een positieve blog had moeten zijn over Elza’s behandeling in Duitsland is het helaas één waarvan we hadden gehoopt die niet te hoeven schrijven.