Rust

28-08-2019
Wat een positieve blog had moeten zijn over Elza’s behandeling in Duitsland is het helaas één waarvan we hadden gehoopt die niet te hoeven schrijven.
Afgelopen woensdag (21 augustus ) is Elza met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het lukte thuis niet meer. Na onderzoek kwam naar voren dat ze een longontsteking heeft. Op de CT-scan die gemaakt is waren ook duidelijk andere ontstekingen (kankercellen) in de longen te zien. De oncoloog was heel duidelijk: we kunnen niets meer voor Elza doen! Dat zijn woorden die we gehoopt hadden niet te hoeven horen. De arts in Duitsland zou Elza nog graag willen zien, maar daar is ze inmiddels te zwak voor. Ze heeft nog een nachtje thuis kunnen slapen samen met haar jongens. Wel werd duidelijk dat ze thuis niet de rust kreeg die ze zo verdient. Daarom is ze zondag naar een hospice gegaan. Ze heeft daar nu een heel fijn plekje.

We willen iedereen bedanken voor de steun die Elza, maar ook haar familie, de afgelopen tijd heeft gekregen. Dat heeft ons enorm goed gedaan! 

Wel wil Elza benadrukken dat ze alle vertrouwen heeft in de behandelingen die ze in Duitsland heeft gehad. Voor haar kwamen ze helaas te laat.

We hebben een enorm bedrag binnen gehaald middels de crowdfunding.
Het bedrag wil Elza graag doneren aan een goed doel: het prinses Maxima centrum (vóór kinderen, tegen kanker). Mochten er mensen zijn die het bedrag teruggestort willen hebben dan kan dat ook. We zouden dit graag (binnen twee weken) via een persoonlijk bericht willen horen.